lördag 4 januari 2014

Förföriskt gott

Tycker man om pannacotta, vit choklad och passionsfrukt kommer här ett enkelt recept på en supersmarrig efterrätt.
 
Vit chokladpannacotta med passionsfrukt
4 personer
 
5 dl grädde
40 gram vit choklad 
4 msk socker
2 tsk vaniljsocker
2 gelatinblad
4 passionsfrukter
 
Blötlägg gelatinbladen. Koka upp grädden tillsammans med vit choklad och socker. Ta undan från värmen och tillsätt vaniljsocker.
Krama ur gelatinbladen och vispa ner dem i den varma grädden.
Häll upp i fina glas och kyl i någon timme. Dekorera med passionsfrukt.  
 
 
Vi gjorde den här efterrättet på nyårsafton och imorgon blir det en favorit i repris när vi ska på middag för tolv personer. 


 
Plastglas. Busenkelt. Mums!
 
Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar